De band bestaat, evenals voorgaande jaren, uit: Aili Deiwiks, viool; Guus Paat, gitaren; Richard Wallenburg, bas. De geplande theatertour In Concert, lente 2021, zal doorgang vinden zij het, door de maatregelen van het kabinet, in afgeslankte vorm. Hou daartoe de agenda in de gaten.

Simplon, Groningen 24 februari 2019, foto Jan Lenting

Check de Agenda op voor data.

In de promo vertelt Ernst Jansz over songwriting, vroeger en nu, en wat dat voor hem betekent.

ERNST JANSZ IN CONCERT

Ernst Jansz vertelt over songwriting vroeger en nu. Of het nu een liedje is voor de populaire band Doe Maar of een liedje dat hij samen met zijn dochter Luna zingt, de thema's blijven hetzelfde. Er verandert nix.De komende tijd is Ernst Jansz te zien en te beluisteren bij diverse podia in het land. Check de speellijst op www.ernstjansz.nl voor data.

Geplaatst door Ernst Jansz op Zaterdag 23 februari 2019

Hier de complete uitvoering van Dan huilt mijn hart, samen met dochter Luna, op 13 oktober 2017 in het Beauforthuis, Austerlitz.

ERNST JANSZ & LUNA JANSZ – DAN HUILT MIJN HART

When Ernst Jansz saw the images of Aleppo destroyed by bombings, he wrote a song about how it made him feel. His daughter Luna put it to music and together they sing "My Heart Cries".The song is in Dutch, but is presented here with English and Syrian Arabic subtitles.#myheartcries

Geplaatst door Ernst Jansz op Maandag 23 juli 2018