Ernst Jansz In Concert 2022

De band bestaat, evenals voorgaande jaren, uit: Aili Deiwiks, viool, Guus Paat, gitaren en Richard Wallenburg, bas. De geplande theatertour In Concert, lente 2021, ging door de maatregelen van de overheid niet door. Dit jaar konden 20 van de oorspronkelijk geplande 44 optredens alsnog doorgang vinden. Of en wanneer de overige zullen worden ingehaald is nog niet bekend.

Check daartoe de Agenda.

Simplon, Groningen 24 februari 2019, foto Jan Lenting

In de promo vertelt Ernst Jansz over songwriting, vroeger en nu, en wat dat voor hem betekent.

ERNST JANSZ IN CONCERT

Ernst Jansz vertelt over songwriting vroeger en nu. Of het nu een liedje is voor de populaire band Doe Maar of een liedje dat hij samen met zijn dochter Luna zingt, de thema's blijven hetzelfde. Er verandert nix.De komende tijd is Ernst Jansz te zien en te beluisteren bij diverse podia in het land. Check de speellijst op www.ernstjansz.nl voor data.

Geplaatst door Ernst Jansz op Zaterdag 23 februari 2019

Hier de complete opname van Dan huilt mijn hart, met dochter Luna in het Beauforthuis, 13 oktober 2017. Registratie Hugo Rikken.