Vernieuwde website

Vernieuwde Website

De website is sinds november 2018 geheel vernieuwd. Van de oude site, zo consciëntieus en liefdevol gebouwd en onderhouden door Patrick Wouters, is zoveel mogelijk overgenomen, aangevuld met nieuwe pagina’s en berichten.
Zo zijn bijvoorbeeld alle albums inclusief informatie en tracklists te bekijken en, waar beschikbaar, links naar Spotify. De teksten, voor zover door mij  geschreven, zijn direct te vinden door op de betreffende tracks te klikken.
Verder is in de Fotogalerij het Indisch Familiealbum uitgebreid en is de galerij aangevuld met het Familiealbum en het Muziekalbum (in wording).
De foto’s kunnen schermvullend bekeken worden, met het gehele onderschrift, door op het vierkantje linksboven te klikken. Even geduld en wachten tot de melding bovenin beeldverdwenen is. Als men daarna (en niet eerder) de muis beweegt, zullen links en rechts de pijltjes verschijnen waarmee men heen en weer door het album kan bladeren.
Alle boeken zijn te vinden met informatie en recensies, evenals alle ooit door mij verzorgde lezingen. Deze laatste zijn, met nog wat andere zaken uit het verleden, te vinden onder Archief.
De nieuwe website is gebouwd door Joch Jansz, mijn zoon. Patrick Wouters zal de facebook pagina blijven beheren.